Bericht

Fout
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database
  • Unable to load Cache Storage: database

Locaties

Amersfoort

Deze mooie stad met Middeleeuwse kern is de thuishaven van PicoPlan. Amersfoort heeft grachten, prachtige panden en pleinen en is perfect voor vele van onze programma's.

Breda

Deze oude vestingstad beschikt over mooie straten en verborgen steegjes. PicoPlan neemt u mee en laat u plekken zien in Breda die u wellicht niet had gevonden.

Delft

Deze stad is veel meer dan alleen Delfts Blauw. De kronkelende straatjes in de binnenstad en de prachtige kanalen spreken erg tot de verbeelding.

Delftse Hout

Een prachtig recreatieterrein met mooie waterplas, waar wij onlangs op uitnodiging van de gemeente een GPS wandeling en een middagje Bamboe Bouwen verzorgden.

Den Bosch

Het gastvrije ’s-Hertogenbosch is sprankelend, intiem en sfeervol; een ideale omgeving voor een geslaagd verblijf. Kom en ontdek zelf deze bruisende stad!

Deventer

Deventer, een oud Middeleeuws stadje, is een van onze favoriete buitenspeellocaties. De karakteristieke straatjes en huizen lenen zich perfect voor onze programma's.

Fort Ruigenhoek

We heten u van harte welkom op deze unieke locatie nabij Utrecht. Dit fort staat volledig tot uw beschikking!

Gorinchem

Deze vestingstad met rijke geschiedenis vormt een prachtig decor om met PicoPlan te ontdekken. Vindt u het deurtje waardoor Hugo de Groot is ontsnapt in de boekenkist.

Hoogland

Net buiten Amersfoort ligt Hoogland. wilt u even lekker de stad uit en genieten van een landelijke omgeving dan is Hoogland ideaal als startpunt.

Leusden

Een van de mooiste gebieden van de Utrechtse Heuvelrug is de Leusderheide. Een prachtig stuk bos en heide. Buitenspelen is hier een lust voor elke bosliefhebber.

Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen zijn een afwisseling van zandverstuivingen en naaldbos. Het is heerlijk struinen en het gebied kent nog vele onopgeloste raadsels!

Meppel

In het noordoosten van Nederland ligt het prachtige Meppel. Sfeervolle grachten en gezellige pleinen zijn een goede entourage voor vele picoplan activiteiten.

Oss

In Heesch nabij Oss vinden we een gezellig restaurant, zeer fraai gelegen aan het water. Naast het restaurant is een apart zaaltje waar we bij minder weer kunnen schilderen.

Regio Soest

Soest ligt in het centrum van het land en kenmerkt zich door een opmerkelijke verscheidenheid in natuurschoon. Het ligt temidden van weilanden, bos en duingebieden

Utrecht

Utrecht is een van de oudste steden van Nederland en heeft een prachtig historisch centrum. De bijzondere kern van de stad verwerken we dan ook graag in onze programma's.

Zwolle omgeving

Zwolle hoofdstad van Overijssel ligt aan de prachtige IJssel in Salland. Deze mooi Hanzestad is zeker een bezoek waard. Dus waarom niet spelenderwijs met een leuk stadsprogramma van PicoPlan? Wellicht is de Buit iets voor u?

Baarn

Nieuws

Kinderfeestje Amersfoort
Kinderfeestje Soest

Bedrijfsuitje Amersfoort
Bedrijfsuitje Delft
Bedrijfsuitje Breda

Bedrijfsuitje Den Bosch
Teambuilding Amersfoort
Teambuilding Breda
Teambuilding Utrecht

GPS Amersfoort

GPS Zwolle
Moorddiner Amersfoort
Moorddiner Utrecht
Moorddiner Den Bosch

Wie is de Mol Amersfoort

Wie is de Mol Utrecht
Wie is de Mol Den Bosch

Winteruitje Amersfoort
Vergaderbreaks Amersfoort
Binnenprogramma Amersfoort